PURE SANDELHOUT OLIE

FOB Referentie prijs:Krijg recentste prijs
US$ 1,50 - US$ 1,80 / Gram | 100 Gram/gram (Min. Order)
rapport Verdachte Activiteit
Overzicht:
Snelle gegevens
soort voeding:
OEM/ODM
certificering:
MSDS, COA
type:
Pure essentiële olie
grondstof:
Hout
ingrediënt:
Sandelhout
plaats van herkomst:
Karnataka, India
modelnummer:
VAIBHAV/SANDELHOUT OLIE/010
ZUIVERHEID:
100% Pure & Natuurlijke olie
GEBRUIKT ALS:
geneeskrachtige & Cosmetica
Leveringsvermogen
Leveringsvermogen:
50 Kilogram/Kilograms per Month
Verpakking en verzending
Verpakkingsdetails
ALUMINIUM FLESSEN
Port
NEW DELHI
Levertijd: :
FAST DELIVERY

 

verpakking & Verzending

  HDPE Drums, GI Drums, Aluminium & Plastic Drums, Plastic, Aluminium & Glazen Flessen, emmers & Emmers etc

 

 

Beschrijving

  oorsprong van Sandelhout essentiële olie:
sandelhout olie uit India en gewonnen uit Santalum album van de Santalaceae familie en is ook bekend als Oost Indian sandelhout, santal, saunders en sandelhout Mysore. de gedocumenteerd gebruik van de hout gaat terug 4000 jaar en caravans carrying dit hout van India naar Egypte, griekenland en Rome waren een vertrouwd sight. veel tempels werden gebouwd van de hout en de Egyptenaren gebruikt de olie in embalming.

 

 

beschrijving van Sandelhout:
sandelhout is een groenblijvende, parasitaire boom dat burrows zijn wortels in andere bomen. het kan groeien tot 9 meters (30 voeten) hoge en heeft een bruin-grijs kofferbak, vele gladde slender takken, leerachtige bladeren en kleine roze-paars bloemen. het is overeengekomen dat de beste sandelhout olie uit Mysore in India.
uiterlijk: houten chips en poedervorm formulieren.
Aroma: Woody, exotische geur, subtiele en Slepende
kleur: lichtgeel tot bleke goud
chemische bestanddelen: de belangrijkste chemische componenten zijn santalol, santyl acetaat ensantalene.
extractie: sandelhout olie is gewonnen uit de afgestoken kernhout door stoomdestillatie.
Santalol Bevatten: 90% +
 

 

voordelen & Toepassingen

  aromatherapie gebruikt: 
het wordt beschouwd cooling en kalmerende aromatische kruid, met samentrekkende, krampstillend, spijsvertering, diureticum, pijnstillende en antiseptische eigenschappen. het is heerlijk ontspannen, verminderen verwarring en balanceren de geest. op de huid, sandelhout essentiële olie helpt te hydrateren en hydrateren veroudering, droog of schilferige huid, verlichten jeuk en ontsteking en de samentrekkende werking saldi vette huidaandoeningen. sandelhout is veel in vraag als wierook en heeft een kalmerend effect tijdens meditatie. Swahra yoga beveelt het voor de unie van de zintuigen en Tantrische yoga voor de awakening van seksuele energie. de olie van Sandelhout is extern gebruikt in aromatherapie en wordt gezegd kalm lichaam en geest. het is werkzaam in de kamers van patiënten met mentale gezondheid problemen, als zijn geur gezegd hebben een kalmerend effect. het is ook gedacht te helpen die lijden stress en te kalmeren spanning en angst.

 

 

 

 

 
u Mag
Niet precies wat u zoekt? Eén aanvraag, meerdere offertes Nu offertes ontvangen >>
u Mag
Deze producten of leveranciersresultaten zijn vertaald voor uw gemak met behulp van vertaaltools. Als u een suggestie heeft over de resultaten van onze vertaling kunt u mailen, help ons te verbeteren.
Alle product- en leveranciersinformatie in de ta(a)l(en) anders dan het Engels die zijn weergegeven op deze pagina is informatie van www.alibaba.com automatisch vertaald door de taal-vertaaltool. Als u een vraag of suggestie heeft over de kwaliteit van de automatische vertaling, kunt u mailen naar (e-mailadres). Alibaba.com en zijn relaties wijzen hierbij uitdrukkelijk alle garanties, expliciet of impliciet, en enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade voortkomend uit of in vertrouwen op auto-vertaalde informatie of veroorzaakt door een technische fout van de taal-vertaling tool, af.