Noni Extract Ruwe Essentiële Zaad Olie voor huidverzorging Export naar JAPAN KOREA

  • 100 - 999 ml
    US$ 75,00
  • >=1000 ml
    US$ 25,00
NETTO GEW:
anderen OEM
Verzending:
Ondersteuning Express · Zeevracht · Landvracht · Luchtvracht
rapport Verdachte Activiteit
Overzicht:
Snelle gegevens
plaats van herkomst:
Hainan, China
modelnummer:
1
grondstof:
Zaden
soort voeding:
OEM/ODM
type:
Pure essentiële olie
certificering:
FDA
Product Naam:
NONI ZAAD OLIE
Latijnse Naam:
Morinda Citrifolia NONI OLIE
Specificatie:
Zaad extractie olie
Appreance:
Bruin donker olie
Ingrediënt:
Xeronine, Tanin, Aminozuren, Vitaminen EEN
Belangrijkste functie:
Antioxidant, Verbeteren Cellulaire Gezondheid; versterken het immuunsysteem.
Toepassing:
Levensmiddelenadditieven, Drank, Cosmetica en Gezondheidszorg Poroducts
Certificaat:
ISO9001, Pony test
Houdbaarheid:
2 jaar onder goed opslag situatie
Product Trefwoorden:
Morinda citrifolia noni zaad olie
Leveringsvermogen
Leveringsvermogen:
500 Liter/Liters per Year noni juice
Verpakking en verzending
Verpakkingsdetails
Normaal 5ml of als per eis van de klant.
Port
China main port
Videobeschrijving
Product Beschrijving


Morinda citrifolia (Noni) Zaad Olie voor huidverzorging met beste kwaliteit

-Geavanceerde transdermale
Eigenschappen helpen Noni Zaad Olie diep in de huid.
-Bevat linolzuur-een essentieel
Vetzuren goed voor behoud mobiele membraan gezondheid en cardiovasculaire gezondheid.
-Zijn diepe mousterazing
Voordelen kan helpen verlichten schilferige en droge huid.
-Bevat natuurlijk voorkomende Fytosterolen,
Die helpen het lichaam te handhaven gezonde cholesterol niveaus, onder andere.

Noni zaden olie

Noni zaad olie wordt gewonnen uit de vrucht van de morinda citrifolia boom inheemse naar zuidoost-azi ë, australasia en de caribbean. Noni is bekend antivirale, antibacteriële, antioxidant, pijnstillende, anti-tumor en hypotensieve, die betekent de olie kan verlagen bloeddruk. Noni zaad olie misschien een potentiële behandeling voor borst en prostaatkanker, het is nog steeds onder onderzoek.
Noni zaad olie is anti-inflammatoire en effectief tellers acne en andere inflammatoire huidaandoeningen, zoals eczeem

Gedetailleerde Beelden

Waarom doen mensen gebruiken noni zaad oliën?

Noni zaad olie bevat specifieke vetzuren die aangetoond verbeteren de absorptie van medicinale verbindingen door de huid. Hier zijn enkele van voordelen van deze kostbare olie:
Verbeterde transdermale absorptie
Verzacht, verzacht, en hydrateert de huid
Verbeterde wondgenezing
Anti-acne eigenschappen
Anti-ontsteking eigenschappen
Niet-irriterend
Fytosterolen in noni zaad olie gerapporteerd aan anti-kanker, anti-oxidant, anti-bacteriële en anti-inflammatoire effecten
Bevordert algehele gezondheid
Anatomie van een Noni Zaad

Hoe te gebruiken noni zaad olie


Breng regelmatig te kalmeren en herstellen droog, verontruste huid. Noni Zaad Olie kan ook worden gebruikt als een hete olie behandeling te hydrateren en reparatie droog en beschadigd haar. Breng een paar druppels om haarpunten te voegen hydratatie en glans. Voorzichtig toepassing Noni Zaad Olie tot droge huid, inclusief rimpels, ellebogen, knieën, voeten, en hoofdhuid. Het kan ook worden gebruikt als een luxe massage olie ..

NONI ZAAD OLIE

NONI ZAAD OLIE is een zeldzame en kostbare olie verbetert transdermale absorptie en bevordert algehele gezondheid-absorberende onmiddellijk diep in de huid, waardoor er geen vette residu .. NONI Essentiële Olie HERSTELLEN Blend bevat pure, koudgeperste Tahitian Noni Zaad Olie-bekend voor zijn gezondheid voordelen. Bedoeld voornamelijk voor direct actueel toepassing, de Herstellen Blend was geformuleerd om een koele, rustgevende sensatie en troostende effecten. featured Essentiële Oliën: pepermunt, kamfer, berk, lavendel, Duitse kamille en oranje.

Hoe krijgen noni zaad olie

1. SEED-NONI pure noni olie is een eetbare, voedsel standaard product, gewonnen uit de geselecteerde noni zaden.

2. noni olie is zeer kostbaar, zijn productie proces is zeer moeilijk, de output is schaars, maar zijn cosmetische effect is zeer goed.

3. S-NONI pure noni olie wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren schoonheid cosmetica.

Noni Gerelateerd Product

         Noni Enzym Sap Noni Samengestelde Vruchtensap Noni Fruit Puree Noni Concentraat Sap

Noni Enzym poeder Noni Gedroogd Fruit Poeder Noni Gedroogd Fruit Silce Noni Water/Olie

Verpakking & Levering

Pakket & Opslag:

Houdbaarheid 2 jaar
Pakket 5 ml of 10 ml of 500 ml fles
Opslag: houd in koele en droge plaats, verzegeld. Gelieve weg te houden van sterke zonlicht en warmte.

u Mag
Niet precies wat u zoekt? Eén aanvraag, meerdere offertes Nu offertes ontvangen >>
u Mag
De resultaten van deze producten of leveranciers zijn automatisch voor u vertaald door onze vertaaltool. Als u problemen ondervindt met de vertaalresultaten, zijn uw suggesties van harte welkom.
Alle informatie over producten en leveranciers op deze pagina die wordt weergegeven in een taal anders dan Engels is informatie van www.alibaba.com die automatisch is vertaald door de vertaaltool. Als u een vraag over of suggestie hebt voor de kwaliteit van de automatische vertaling, mailt u ons via english.trans@service.alibaba.com. De vertaling is een volledig automatisch proces dat wordt voltooid door techniek. Alibaba.com heeft niet deelgenomen in de vertaling en kent en beheert de vertaling of de inhoud van vermeldingen niet. Alibaba.com en zijn dochterondernemingen wijzen bij dezen uitdrukkelijk elke garantie, expliciet of impliciet, en verantwoordelijk af voor verlies die voortkomt uit of in vertrouwen op automatisch vertaalde informatie, of die wordt veroorzaakt door een technische fout in de vertaaltool.