7 Chakra Gemstone Reiki Piramide Set

  • 10 - 99 sets
    US$ 4,99
  • >=100 sets
    US$ 2,99
grootte:
S M
rapport Verdachte Activiteit
Overzicht:
Snelle gegevens
materiaal:
Gemstone
type:
Chakra Stenen
type product:
Energie Generator
stijl:
Feng Shui
gebruik:
Souvenir
thema:
Metafysische nieuwe leeftijd
regionale functie:
Wereldwijd
plaats van herkomst:
Gujarat, India
naam van het merk:
Www.agatestone.net
modelnummer:
Edelsteen Chakra Producten
MOQ:
10 Set
Geslacht:
Man, Vrouw, Kinderen, Unisex
Betalingstermijn:
Bank Transfer (T/T), Paypal, Western Union
techniek:
Gegraveerd
Leveringsvermogen
Leveringsvermogen:
500 Set/Sets per Month
Verpakking en verzending
Verpakkingsdetails
per de Internationale Normen zodat niet een enkele product beschadigd.
Port
khambhat,Gujarat,India

 

Kies Uw Taal

 

 

 

Product Beschrijving
Groothandel 7 Chakra Producten van Agaat Export
 
Product Naam

Groothandel 7 Chakra Piramide Reiki Set voor Verkoop

Type7 Chakra Producten
Product Type100% echt stenen
Stone TypeNatuurlijke Pure Stenen
StijlChakra (Zeven Stenen)
ToepassingChakra Balancing, Chakra Healing, Charkra Meditatie, Spirituele, Mentale, emotionele en Fysieke Gezondheid van Lichaam in balans
KwaliteitUitstekende Product Kwaliteit als Kwaliteit is onze Prioriteit.
Beschikbaar MatenAls Eis per klant
MonstersBetaald Monsters zijn Beschikbaar.
VerpakkingStandaard Export Verpakking is gedaan om dat niet een enkel product is beschadigd.
Vormen Beschikbaar Piramides, Bollen, Wands, Hangers, Cabochons, Healing Sets, Ruwe Stenen, en alle aangepaste vormen.
 Kosten Direct Fabriek Prijzen met de beste kwaliteit.

 

  

Verpakking & Verzending

 

Verpakking:

  • In de verpakking, wij nemen uiterste zorg met het gebruik van kratten en golfkarton dozen.
  • Vele factoren zijn genomen in overweging inclusief afmetingen, gewicht, flexibiliteit, transport modus als de uiteindelijke bestemming eis.
  • Agaat Export gebruikt verschillende soorten demping materialen om klaar onze verpakking inclusief polyurethaan, polyether en polystyreen schuim.

 

Verzending:

  • Standaard veilige Verzending.
  • We gebruiken de beste beveiligd en veiligste modus zoals FedEx, DHL,TNT etc voor de verzending.
  • Bestellingen worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdag na ontvangst van de totale betaling, tenzij uw bestelling omvat custom-made artikelen.
  • Let dat custom orders kan langer worden verzonden vanwege de extra productie tijd moeten we craft uw speciale eisen. U wordt verwittigd van verwacht datum verzending door e-mail.
  • Elk item is verzonden met een factuur en een gratis professionele beoordeling voor de verzekering.
  • Wij geloven in klanttevredenheid en klantbehoud.
Bedrijf Strategie

 

 

Onze Voordelen

 

 

F.A.Q.

 

 

1.Bent u een Fabrikant of handelsonderneming?
Ans.Wij zijn een Fabrikant.
  
2.Zijn u een retailer of Groothandelaar?
Ans.Wij zijn Groothandel.
  
3.Wat is het materiaal van uw producten?
Ans.Het materiaal is Natuurlijke Edelsteen kristal. Gebruiken We hoge kwaliteit hand geplukt materialen i.e ruwe stenen. We kunnen ook kiezen materiaal als klanten eis.
  
4.Doen u bieden aanbiedingen voor bulk producten?
Ans.Ja, we doen. We nemen uiterste zorg in speciale aanbiedingen en bulk hoeveelheid bestellingen.
  
5.Hoe doet uw fabriek betreffende kwaliteitsbeheersing?
Ans.Kwaliteit is belangrijkste prioriteit. Onze Ervaren Werknemers altijd veel belang hechten aan kwaliteit controle van het begin tot het einde.
  
6.Hoe je Schip?
Ans.Wij Verzenden via Koerier Modus in DHL, FEDEX en TNT etc als goed we doen Zeevracht & Air Cargo. Wij verzenden naar elke nook & hoek van de wereld.
  
7.Wat zijn Betaalmethoden?
Ans.PayPal & Bank Overschrijving (TT) of Als per Kopers Keuze.
  
8.Wanneer te Betalen?
Ans.Zodra u een bestelling plaatst met ons u worden beantwoord met proforma factuur samen met verzending na dat je kan betalen.
  
9.Wat zijn Verzendkosten?
Ans.Verzendkosten zijn gebaseerd op totale bestelling items gewicht en bestemming.
  
10.Wat informatie worden verstrekt op het moment van bestellen?
Ans.U hebben om volledige Fysieke adres langs met zip-code & Telefoonnummer.

 

 

Contact met Ons

 

 

 

u Mag
Niet precies wat u zoekt? Eén aanvraag, meerdere offertes Nu offertes ontvangen >>

Gelijksoortige producten in andere categorieën:

De resultaten van deze producten of leveranciers zijn automatisch voor u vertaald door onze vertaaltool. Als u problemen ondervindt met de vertaalresultaten, zijn uw suggesties van harte welkom.
Alle informatie over producten en leveranciers op deze pagina die wordt weergegeven in een taal anders dan Engels is informatie van www.alibaba.com die automatisch is vertaald door de vertaaltool. Als u een vraag over of suggestie hebt voor de kwaliteit van de automatische vertaling, mailt u ons via english.trans@service.alibaba.com. De vertaling is een volledig automatisch proces dat wordt voltooid door techniek. Alibaba.com heeft niet deelgenomen in de vertaling en kent en beheert de vertaling of de inhoud van vermeldingen niet. Alibaba.com en zijn dochterondernemingen wijzen bij dezen uitdrukkelijk elke garantie, expliciet of impliciet, en verantwoordelijk af voor verlies die voortkomt uit of in vertrouwen op automatisch vertaalde informatie, of die wordt veroorzaakt door een technische fout in de vertaaltool.